top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Aries Noodles


Aries Noodles

Hoe goed wij ook zijn in het vinden van toko’s, op sommige plekken zouden wij niet snel zoeken. Het World Fashion Centre in Nieuw-West is zo een plek. Gelukkig hebben wij trouwe volgers die ons er op attent maken dat Aries Noodles zich hier begeeft. Aries Noodles is geen toko zoals wij die kennen met een rames menu, maar een zaak die bekend staat om de zelfgemaakte Indonesische noodles. Wij zijn gaan kijken of dit net zo goed is als een rames.


Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Als wij op de socials van Aries Noodles kijken, zien we dat Indonesische politici hier ook komen. Dit lijkt ons een goed teken. Onze keuze valt vandaag op de bakmi ayam rica-rica, noodles met hete kip (€11,50). Wij worden gewaarschuwd dat deze erg heet zijn en dat we eerst moeten proeven voordat we er meer sambal opgooien. Dit klinkt als muziek in onze oren natuurlijk.


Uitstekende noodles, maar weinig kip

Dat Aries Noodles geroemd wordt om de noodles snappen we wel. Je proeft dat deze vers gemaakt zijn. Fijne dikke noodles met een goede smaak. En dat we gewaarschuwd werden voor de ayam rica is niet zonder reden, wij stonden in de fik. Dit neemt niet weg dat de kip ons erg goed smaakte. Het enige nadeel is de hoeveelheid, er was namelijk niet zoveel kip te vinden. Zonde, want we hadden graag wat meer balans in de verhouding tussen noodles en kip willen zien.


Cijfer: 6,5

Aries Noodles is een begrip als het om noodles gaat en wij begrijpen wel waarom. De noodles zijn echt van uitstekende kwaliteit. Dat de hete kip ook echt heel heet is, kunnen wij alleen maar toejuichen. Het is daarom ook zonde dat er verhoudingsgewijs zo weinig kip in de noodles zit. Helemaal voor een maaltijd waar je €11,50 voor betaalt. Om de beleving van een rames te evenaren, moet er echt even naar de verhoudingen gekeken worden.

Adres: Kon. Wilhelminaplein 58, 1062 KS Amsterdam

Openingstijden:

dinsdag/zaterdag: 12:00-20:00

zondag: 12:00-18:00

maandag: gesloten

Telefoon: 020 669 9810


117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page