top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Dushi Roti

Rotiroti

Soms loop je per ongeluk tegen een toko aan. Dit gebeurde ons ook op de Albert Cuypmarkt. Toen wij langs de kraampjes liepen, viel ons oog opeens op een raam met “Rotiroti.nl” er op. En wat bleek, hier zit een groothandel in roti en bara. Gelukkig voor ons kon je hier ook nog gerechten afhalen. Een plek zo goed verstopt, dat moet toch wel een goede roti zijn?


Je komt hier niet voor de gezelligheid

Zoals gezegd, zit Dushi Roti goed verstopt. Dit komt doordat de zaak vooral losse roti en bara verkoopt, met enkel wat snelle Antilliaanse en Surinaamse gerechten voor wie in de buurt is. Roti maaltijden worden dan ook niet geserveerd, maar een rotirol of pastechi wel. Binnen is het zo goed als leeg, met wat verdwaalde stoelen en banken voor wie op zijn bestelling wacht. Wij gaan vandaag voor de rotirol kip van €6.


Less is not more

De rotirol die wij krijgen is niet bepaald royaal gevuld. Hierdoor nemen onze verwachtingen dan ook rap af. Maar wat blijkt, dit zegt niets over de kwaliteit. De roti zelf is uiterst smaakvol en heeft ook een fijne structuur. De kip is mals, de aardappelen goed gekookt en de boontjes hebben genoeg bite. De vulling smaakt ook lekker zoet, waardoor de rotirol smaakvol is. Wat zonde dat deze niet beter gevuld is.


Cijfer: 6,5

Dushi Roti is op de eerste plaats een groothandel, waardoor de af te halen gerechten wat gelimiteerd zijn. Dit neemt niet weg dat als er toch wat op het menu staat, dit beter goed gedaan kan worden. De vulling van de roti was echt te weinig en wat een gemiste kans. Want de smaken zijn uitstekend en wij durven zelfs te stellen dat als er gewoon Surinaamse porties gegeven worden, Dushi Roti in ons favorietenlijstje voor roti binnen komt.
Adres: Albert Cuypstraat 143, 1072 CS Amsterdam

Openingstijden:

dinsdag/zaterdag: 10:00-18:00

zondag: 10:00-17:00

maandag: gesloten

Telefoon: 06 87993035213 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page