top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Ed’s Catering

Bijgewerkt op: 10 mei

Ed’s Catering

Al meer dan 40 jaar verzorgt Ed’s Catering Indonesische catering op locatie. En niet alleen dat, want je kan de gerechten ook afhalen om de hoek bij het Oosterpark. Precies dat is dan ook wat wij gedaan hebben. Want wie al 40 jaar een catering runt, moet toch wel van wanten weten. 



Nood breekt wet

Bij onze binnenkomst wordt Ed’s Catering net dichtgegooid wegens een spoedgeval. Gelukkig wil de vriendelijke dame ons nog wel even helpen. Wij bestellen dan ook snel de nasi goreng rames (€13), bestaande uit daging blado, terong blado, sayur boontjes en sayur lodeh. Helaas bestaat de rames maar uit één vleesgerecht, wat volgens onze maatstaven toch eentje te weinig is (ook voor deze prijs).      


Smaak is heerlijk, maar portie mag rianter

De daging blado is goed. Er wordt niet zuinig gedaan met de pepers en het vlees is lekker mals. Des te meer zonde dat de portie niet riant is, al helemaal aangezien dit het enige vleesgerecht is. De terong blado smaakt ons ook uitstekend. Deze is goed pittig, toch lekker zoet en heeft nog een goede bite. Een terong blado uit het boekje dus. De boontjes zijn prima en ook de sayur lodeh is qua smaak goed. De stukken hadden alleen wat minder grof gemogen van ons. Dit geldt ook voor de grote stukken gember en laurierblaadjes in onze maaltijd. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar vijf maal vissen in een maaltijd is iets te veel van het goede. 


Cijfer: 7

Dat Ed’s Catering al 40 jaar bestaat, snappen wij wel. De gerechten zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Toch mag er iets aan de afwerking gedaan worden, want niemand houdt van vissen tijdens de maaltijd. Als er ook nog eens een extra vleesgerecht aan de maaltijd toegevoegd kan worden, hebben wij onze nieuwe afhaal spot bij het Oosterpark gevonden. 





Adres: Tilanusstraat 71-Hs, 1091 BG Amsterdam

Openingstijden: 

woensdag/zondag: 16:00-21:00

maandag/dinsdag: gesloten

Telefoon: 06 25550633


55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page