top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Indo @ Home

Indo@Home

Een tijdje geleden zijn wij door een van onze trouwe volgers getipt op Indo@Home op de Haarlemmerstraat. Een goede tip, want zoveel toko’s zijn er niet in het centrum. Zoals de naam al doet vermoeden, vooral geschikt voor maaltijden om mee te nemen. Eenmaal eerder hebben wij hier een maaltijd af willen halen, alleen toen waren er nog geen basisgerechten gemaakt. Deze keer hebben we meer geluk, alhoewel dat niet veel had gescheeld. 


Net op tijd

Waar we de vorige keer rond half 1 aankwamen, besloten we nu rond 7 uur langs te komen. Ook nu waren de bami en nasi goreng op, maar gelukkig was er nog witte rijst. We bestellen een rames bestaande uit ayam rujak, daging smoor, sayur lodeh en, op aanraden van het aardige personeel, tempeh. Hiervoor betalen we €11,95. Een prima prijs, al had de portie wat groter gemogen.  


Goede kwaliteit

De ayam rujak is fris van smaak met een beetje pit. Dit smaak goed, al had het van ons iets pittiger gemogen. De smoor is lekker mals en heeft een goede ketjap smaak. Sowieso zijn de zoete gerechten goed, want ook de tempeh bevalt uitstekend. Lekker zoet en knapperig, een goede toevoeging aan de maaltijd. De sayur lodeh is niet heel bijzonder, maar verder prima.  


Cijfer: 7

Bij Indo @ Home is er niets mis met de kwaliteit. De gerechten zijn allemaal goed van smaak en het personeel is erg vriendelijk. De porties mogen van ons wel iets groter en nog belangrijker, de beschikbaarheid van de gerechten. In onze ogen kan je beter iets te veel hebben gemaakt, dan te weinig. Maar een toko in het centrum, kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen.  

Adres: Haarlemmerstraat 14 H, 1013 ER Amsterdam

Openingstijden: maandag/zondag: 12:00-20:00

Telefoon: 0618656940


107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dapur Lucy

Betawi

Comments


bottom of page