top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Het Surinaams Huisje


Het Surinaams Huisje

Er zijn van die typische Hollandse dagen dat je zeiknat geregend thuiskomt en niets ander wilt dan een ultieme comfort maaltijd. Op zo een moment verlangen wij dan naar een flink bord pom met rijst. Ons oog valt deze keer op Het Surinaams Huisje. Met zo een naam kan je ons natuurlijk niet ontgaan. Wij zijn dan ook benieuwd hoe ons debuut in Diemen gaat bevallen.


Pompoen moet je doen

Tegen onze principes in bestellen wij vandaag vanaf de bank. Erg lullig voor de bezorger, maar wij konden na deze regenbui even niet meer naar buiten. Hiervoor worden wij wel gestraft want de bezorging komt een half uur nadat het zou moeten komen. Hier kan Het Surinaams Huisje niks aan doen, wij geven de app de schuld voor de valse verwachtingen. Wij besluiten om als groente voor de pompoen te gaan. Klinkt toch leuk als side dish bij de pom. Voor de maaltijd betalen wij €12,50.


Smaakexplosie

Het is een pom uit het boekje. De zoete en hartige smaken komen goed naar voren en tot onze vreugde zitten er grote stukken kip in. Een smaakexplosie. Ook de pompoen is een leuke toevoeging aan de maaltijd. Dit is iets wat we eigenlijk nooit bestellen, maar de zoete toevoeging is voor herhaling vatbaar. Het enige minpunt van de maaltijd was de rijst. Deze was erg droog. Zonde, want de rest van de maaltijd was goed.


Cijfer: 7,5

Ons debuut in Diemen is goed bevallen. Het Surinaams Huisje heeft aangetoond een pom uit het boekje te kunnen maken. De pompoen was ook een leuke afwisseling en zeker voor herhaling vatbaar. Als de rijst wat minder droog gekookt wordt, heb je echt een top maaltijd te pakken.
Adres: Verrijn Stuartweg 26L, 1112 AX Diemen

Openingstijden:

maandag: gesloten

dinsdag/donderdag, zaterdag & zondag: 15:00-21:00

vrijdag: 12:00-21:00

Telefoon: 020 896 7896


140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page