top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Aarti 2

Bijgewerkt op: 23 dec. 2021


Aarti 2 Roti

Vandaag gaan we weer verder met onze zoektocht naar de beste roti van de stad. Om precies te zijn bij Aarti 2 in de Frederik Hendrikbuurt. Er zijn genoeg vullingen voor de roti aanwezig, wat ons uiteraard keuzestress geeft. Ook kwamen we er achter dat een rotirol goed op de foto krijgen nog knap lastig is. Alvast een tipje van de sluier: deze smaakte stukke beter dan hoe die er op de foto uitziet.


Cash is king

Aarti 2 is een toko zonder poespas waar ook alleen met cash betaald kan worden (toevallig hadden we nog wat op zak). Wij houden wel van toko’s die niet helemaal met de tijd zijn meegegaan. Omdat het onze lunch is, gaan we voor een rotirol. Onze keuze valt op de rotirol mix (€8,50). Deze bestaat uit vier soorten kip: kerrie, tandoori, ketjap en hete kip.


Bomvolle rotirol

De rotirol is gigantisch. Normaal gesproken vullen rotirollen niet zo erg als een roti maaltijd, maar dit is een ander verhaal. De roti zelf is goed, deze valt niet snel uit elkaar en is goed op smaak. De kouseband is lekker knapperig en ook de aardappels zijn perfect. Tot zover geen verschillen met de andere roti die we gegeten hebben. Ook over de kip zijn wij zeer te spreken. Het is moeilijk de smaken echt te onderscheiden omdat we ze allemaal tegelijk proeven, maar dit is natuurlijk waar we voor gekozen hebben. De kip is dan ook heet, kruidig, zoet en vol van smaak. Wij zijn tevreden.


Cijfer: 7,5

Dat Aarti 2 in het rijtje met Roopram, Ram’s Roti en Roti Shop thuishoort staat voor ons vast. Helaas kunnen we nog steeds niet zeggen wat de beste roti van de stad is, aangezien ook Aarti 2 een 7,5 scoort. Genoeg heerlijke roti in de stad dus, maar een winnaar hebben we (nog) niet.
Adres: Tweede Hugo de Grootstraat 20, 1052 LD Amsterdam

Openingstijden:

maandag/vrijdag: 12:00-22:00

zaterdag/zondag: 13:00-22:00

Telefoon: 020 486 7112


244 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kemang

Comments


bottom of page