top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Indonesia Indah

Bijgewerkt op: 23 dec. 2021


Zowel catering als afhaal

Vandaag staan we op de Vrijheidslaan in Amsterdam-Zuid voor de deur van Indonesia Indah. Deze toko met de ietwat moeilijke naam heeft meerdere locaties in Nederland. Twee in Amsterdam, een vestiging in Leusden en eentje in Aalsmeer.

Deze keten is een bekende leverancier als het gaat om catering. De productie is erg professioneel en biedt capaciteit voor evenementen met honderden personen. Toch bestellen wij vandaag niet voor honderd man, maar gewoon voor twee.


Pittig ei of niet?

Deze toko is door ons vaker bezocht en scoort altijd goed. Meestal nemen wij hier een grote maaltijd met een basis van nasi of bami gevolgd door twee soorten vlees en wat groente. Vandaag is onze keuze niet anders. We nemen nasi met hete kip, rendang en pittige boontjes. Ook wordt er altijd gevraagd of je er een pittig ei erbij wilt. Als deze vraag niet wordt gesteld is je bezoek niet geldig en moet je je afvragen of je wel bij Indonesia Indah bent. Voor deze maaltijd betaal je €12,00. De portie is groot en al voor je opgewarmd.


Kwaliteit voor kwantiteit

De nasi smaakt goed en ook de hete kip valt goed op. Wel vinden wij de rendang wat taai en iets minder smaakvol. Dit is toch iets wat helaas vaker gebeurt bij toko’s die in grote hoeveelheden eten klaar maken. Over de rest van de maaltijd zijn wij wel tevreden. De boontjes zijn goed pittig en het ei maakt het gerecht compleet. We zijn tevreden!


Cijfer: 7,5

Het eten is erg lekker en onze buikjes zitten goed vol. Wel denken we dat sommige gerechten wat meer aandachten verdienen, maar misschien heeft dit te maken met de grote productie. De kwaliteit van eten wordt er niet altijd beter op als er grote hoeveelheden worden geproduceerd. Ondanks het feit dat wij de voorkeur geven aan kleine familie toko's, scoort Indonesiah Indah redelijk consistent en ontevreden zijn we hier nog nooit geweest. Ook voor grotere bestellingen is deze toko zeker aan te raden. Toko Indonesia Indah blijft altijd een prima optie

Adres: Vrijheidslaan 94 HS, 1078 PS Amsterdam

Openingstijden: maandag/zondag: 15:00-20:30

Telefoon: 020 673 7878


216 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Roopram

Toko Madjoe

Comentários


bottom of page