top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Toko Madjoe

Bijgewerkt op: 23 dec. 2021


Alleen soto op vrijdag

Voor lekker eten maken wij graag een omweg, dit keer verlaten we voor het eerst Amsterdam en gaan we op bezoek bij Toko Madjoe in Amstelveen. Deze Indonesische toko heeft een groot menu met eeuwenoude familierecepten die van generatie tot generatie worden overgedragen. Bij Toko Madjoe maken ze elke vrijdag hun fameuze soto soep, die vanwege enorme vraag alleen op vrijdag te bestellen is.


Buiten de ring, maar zeker een bezoekje waard

Toko Madjoe is niet zomaar een toko, maar een echt familiebedrijf. Dit proef je terug in de heerlijk gerechten die ze bereiden. Het is zaterdag en we besluiten een uitstapje te maken naar Amstelveen, je moet toch wat op je brakke zaterdag. Eenmaal aangekomen staat er een rij om naar binnen te komen, vaak een goed teken.

Het menu van Toko Madjoe is uitgebreid en er is veel keuze. We willen veel proeven en bestellen twee keer een nasi rames, beide bestaan uit twee verschillende soorten vlees, twee soorten groente en een hardgekookt ei. Hiervoor betaal je €14,00 per maaltijd.


Het familierecept

De nasi is lekker gekruid en smaakt als geen andere, wij vermoeden een geheim famillierecept. Ook de groente zijn knapperig, vol van smaak en lekker pittig. De rendang en de hete kip zijn ook allebei om van te smullen. Ook de portie is qua grootte iets waar je blij van wordt. Het is voor de meeste mensen genoeg om twee keer van te eten.


Cijfer: 9

Toko Madjoe is zeker een omweg buiten de ring waard. Dit familiebedrijf gooit al hun liefde en passie terug in het eten en dat proef je. De prijs/kwaliteit verhouding is ook helemaal in orde. De porties zijn flink dus raden wij aan om grote maaltijden te delen, zo kun je ook het meest proeven van al deze lekkernijen.

Adres: Amsterdamseweg 183, 1182 GV Amstelveen

Openingstijden

dinsdag/vrijdag: 11:00–19:00

zaterdag: 10:00-17:00

zondag en maandag: gesloten

Telefoon: 020 647 6740


411 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Roopram

Comments


bottom of page