top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Mister Makan

Bijgewerkt op: 23 dec. 2021Mister Makan

Vorige week schreven wij nog hoe we genoten hadden van de bara van Baramaribo op ons eerste festival. Dit lijkt voorlopig helaas ook even het laatste festival te zijn geweest. Maar jullie dachten toch niet dat wij een heel festival op alleen een bara door kunnen komen? Wij zijn namelijk ook nog eten gaan halen bij Mister Makan. Een festival zonder de foodtruck van Mister Makan kunnen wij ons niet herinneren en ook deze keer waren ze weer van de partij.


Foodtruck festival

Mister Makan is bijna niet te missen op festivals. De zwarte gelikte foodtruck valt niet alleen op door het design, maar ook zeker door de rij die er vaak staat. Vandaag hadden we geluk en hoefden we niet zo lang te wachten. Mister Makan staat bekend om de sate en de broodjes hete kip, waarbij wij voor de tweede gingen. Een broodje kost €8, wat helaas toch een normale prijs is op een festival.


De perfecte bara

De sfeer zit er goed in bij het goedlachse personeel, wat het wachten een stuk draaglijker maakt. De zachte puntjes krijgen een flinke lik sambal en worden vervolgens goed gevuld met vers bereide kip. De hete kip is zoals je mag verwachten lekker zoet, maar had van ons nog wel wat pittiger gemogen. Wij snappen dat dit de meeste festivalgangers misschien niet kan bekoren, maar stiekem was dit wel erg fijn geweest. Ook een zuurtje of een atjar had zeker niet misstaan. Maar al met al was het broodje wel erg smaakvol.


Cijfer: 7,5

Mister Makan is een bekend gezicht op festivals en hopelijk blijven ze dit ook nog een hele tijd. De broodjes zijn ontzettend smaakvol, maar mogen van ons wel wat heter. De prijs liegt er niet om en in een toko zouden wij dit dan ook niet zo snel bestellen. Maar op een festival gelden natuurlijk andere regels en raden wij iedereen aan om Mister Makan te verkiezen boven een stukje pizza of een frietje.
106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page