top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Perry’s Exotisch Food

Bijgewerkt op: 23 dec. 2021


Perry’s Eethuis

Op het Troostplein is de afgelopen jaren veel veranderd. Horecazaken en winkels komen en gaan, maar als er iets hetzelfde is gebleven is het wel Perry’s Eethuis. Dit Surinaamse afhaalcentrum serveert al jaren lang heerlijke roti’s, broodjes en maaltijden. De nieuwe gevel nodigde ons uit om weer eens langs te gaan. Bij Perry’s is het altijd lastig kiezen. De roti is goed, maar ook de broodjes en maaltijden wil je zeker niet overslaan. Daarom kozen wij voor wat broodjes en verschillende maaltijden.


De keuze is reuze

Bij Perry’s is het vaak druk, en dat was vandaag niet anders. Zoals eerder vermeld is er bij Perry’s veel keuze, dit laat ons niet alleen lang staren naar het menu maar geeft ook maar weer eens aan hoe slecht de mens is in keuzes maken. We bestellen wat broodjes en verschillende maaltijden. De broodjes zijn voor nu en de maaltijden voor vanavond (vandaar dat de deksels er nog op zitten).


Lekker Surinaams eten in het hart van de Pijp

De broodjes kip saté en pom zijn echt heerlijk. Vooral het broodje saté met overheerlijke pindasaus steekt er boven uit. De avondmaaltijd bestaat uit nasi met kip ketjap, kousenband en een gekruid eitje. De nasi is prima gekruid en je proeft de Surinaamse tonen er goed in terug. Ook de kip is lekker mals en goed op smaak. De kousenband is niet helemaal zoals je hem zou willen, maar zeker niet storend. Al met al een goede maaltijd voor €10,50.


Cijfer: 7

Perry’s Eethuis is een heerlijk adres voor allerlei Surinaamse lekkernijen. De broodjes waren erg lekker en vooral de pindasaus komt nog vaak terug in onze herinneringen. Ook de maaltijden waren goed, voor een prima prijs. Voor de roti komen wij zeker nog eens terug, maar voor nu houden wij het op een 7.

Adres: Cornelis Troostplein 7, 1072 JJ Amsterdam

Openingstijden:

maandag/zaterdag: 11:00-22:00

zondag: 13:00-22:00

Telefoon: 020-6709687

178 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Warung Min

Roti King

Comments


bottom of page