top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Toko De Poort

Bijgewerkt op: 23 dec. 2021


Toko De Poort

Nu evenementen weer toegestaan zijn, zijn wij gelukkig weer wat vaker op de Johan Cruijff Boulevard te vinden. Nu kunnen wij op het plein een broodje kebab of hamburger scoren, maar weten wij beter. Wij duiken altijd de Amsterdamse Poort in om bij een van de vele toko’s langs te gaan. Vandaag viel de keuze op Toko De Poort, een begrip in de omgeving.


Efficiëntie voorop

Het is een Champions League avond, dus er staat een flinke rij bij Toko De Poort. Bij de meeste toko’s zou je een uur in de rij staan, maar Toko De Poort is gemaakt voor dit soort avonden. Ieder lid van het personeel kent zijn taak om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen. Binnen no time staan wij dan ook buiten met een roti rol tikka (€6,50) in de hand.


Tikka takka

Waar rotirollen vaak voorverpakt zijn en niet zo goed gevuld, maakt Toko De Poort deze ter plekke. Hierdoor is de rol verser en beter gevuld. De roti rol tikka is naast de gebruikelijke ingrediënten gevuld met kip tikka massala en kikkererwten. Dit blijkt een heerlijke combinatie te zijn. Waar rotirollen nog wel eens wat droog willen zijn, is de kip vol smaak. Ook de kikkererwten zijn een fijne toevoeging.


Cijfer: 7,5

Voor wie een snelle maaltijd wilt eten voor een evenement is Toko De Poort de beste plek. De rotirollen zijn rijkelijk gevuld en de service gaat extreem efficiënt. Sla de volgende keer dan ook dat kroketje over en loop richting de Amsterdamse Poort. Hoe verder je loopt, hoe meer je tegenkomt.

Adres: Bijlmerplein 1011, 1102 ML Amsterdam

Openingstijden:

maandag/zondag: 10:00-22:00

Telefoon: 020 609 0570


320 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Deli Company

Comments


bottom of page