top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Toko Sumatra Deli


Toko Sumatra Deli

Toko Sumatra Deli heeft een bijzondere achtergrond. Deze toko is ooit begonnen in Heemstede en daar uitgegroeid tot een begrip. Gelukkig hebben ze in 2016 besloten om ook een vestiging op de Linnaeusstraat te openen, om de Amsterdammers mee te laten genieten. Aangezien wij nog niet zoveel toko’s in Amsterdam-Oost bezocht hebben, vonden wij het tijd om langs te gaan bij Toko Sumatra Deli.


Service zoals het moet

Waar we bij Solo Asli niet enthousiast werden van de service, was dit bij Toko Sumatra Deli wel anders. Er wordt een grapje gemaakt, er worden aanbevelingen gedaan en het gaat allemaal snel. Onze complimenten! De keuze valt op de nasi rames bestaande uit oerap, terong blado, zoet pittige kip en daging pedis. Voor deze maaltijd betalen we €10,50.


Niks op aan te merken

De terong blado blijft wel ons favoriete groentegerecht. Ook deze keer is de aubergine lekker zoet en mild pittig (had van ons wel iets pittiger gemogen). De oerap smaakt ons prima, de kokos maakt de rest van de maaltijd wat milder. De daging pedis is erg smaakvol. Het vlees heeft een fijne structuur en de pittige smaak komt goed naar voren. Het hoogtepunt was de kip. Erg mals vlees met een fijne zoet-pittige smaak.


Cijfer: 8

Wij zijn blij dat Toko Sumatra Deli naar Amsterdam is gekomen. De service is goed en de gerechten zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit. Wij hebben ons voorgenomen om de Amstel vaker over te steken naar de oostelijke kant van de stad.

Adres: Linnaeusstraat 227, 1093 EP Amsterdam

Openingstijden: maandag/zondag: 16:00-20:30

Telefoon: 020 737 2721
206 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Solo Asli

Commentaires


bottom of page