top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Toko to go

Toko Schiphol

Er zijn mensen die als ze terug zijn van vakantie ontzettend verlangen naar een stamppot. Dit gevoel herkennen wij ook, maar dan uiteraard in de vorm van een nasi rames. Het nadeel hierbij is dat je eenmaal thuis vaak geen zin meer hebt om de deur uit te gaan. Gelukkig zit er zelfs op Schiphol een toko, namelijk Toko to go op Schiphol Plaza. Eenmaal geland en door de drukte heen, pikken we snel nog een portie mee voor thuis.


Prijzig voor een toko, niet voor Schiphol

Voor degene die geen uren wil zoeken: Toko to go bevindt zich op Schiphol Plaza helemaal in de linkerhoek als je vanuit de bagagehal komt. Zoals je misschien al verwacht is Toko to go iets duurder dan normale toko’s. Wij betalen €11,25 voor een maaltijd die bestaat uit nasi goreng, ayam bali, sambal goreng boontjes en kacang arab kerrie (kikkererwten en bonen in currysaus). Voor een toko aan de prijzige kant, maar vergeleken met de rest van Schiphol is dit goed te doen.


Te weinig smaak

Omdat wij het gevoel hebben dat er op Schiphol iets minder liefde in het eten zit dan bij andere toko’s, zijn onze verwachtingen niet erg hoog. De nasi goreng is wat waterig en ook aan de sambal goreng boontjes zit niet heel veel smaak. De kacang arab kerrie vinden wij leuk voor de afwisseling, maar ook deze mist wat smaak. De ayam bali is wel prima. De kip is mals en zoet, maar had wel wat pittiger gemogen.


Cijfer: 6

Toko to go levert voor Schiphol begrippen een prima maaltijd voor een prima prijs. Voor toko begrippen is het een oke maaltijd voor een oke prijs. Wij zouden hiervoor niet snel naar Schiphol gaan, maar als we toch op Schiphol zijn is Toko to go een prima optie voor een maaltijd.

Adres: Schiphol Plaza

Openingstijden: maandag/zondag: 12:00-21:00


315 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page