top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Warung Mini

Bijgewerkt op: 10 okt. 2022Warung Mini

Tussen alle hippe koffietentjes in De Pijp vind je Warung Mini. Vraag tien personen naar hun favoriete toko en een grote kans dat Warung Mini hier in voorkomt. Bij Warung Mini vind je de lekkerste Javaanse-Surinaamse gerechten. Bij het onlangs verbouwde restaurant op de Ceintuurbaan kun je afhalen of gezellig binnen eten. Deze moderne 'warung’ spat er qua design enorm uit maar ook de keuken laat zeker niet te wensen over.


Druk maar behulpzaam

Bij Warung Mini werden we ondanks de drukte vriendelijk geholpen. Van het uitgebreide menu bestelden we een gevulde bara met kip ketjap, hiervoor betaal je €4,75. Wegens de corona maatregelen werden we vriendelijk gezocht om buiten op onze bestelling te wachten. Vanwege de drukte duurde het iets langer dan normaal. Na een kleine 15 minuten wachten werd het raam opgeschoven en werd onze bestelling uitgereikt.


De beste bara van de stad

De bara was fenomenaal, de bara zelf was lekker vers een had een mooi krokante bite. Ook over de vulling waren wij erg te spreken, gemarineerde kip met hier en daar een zuurtje, een heerlijke smaakbalans die je niet vaak tegenkomt bij een bara. Al met al was het wachten het helemaal waard, wij komen zeker nog eens terug.


Cijfer: 8,5

Naar onze mening de beste bara van de stad. De prijs ligt iets hoger dan gemiddeld maar met deze kwaliteit ligt het zeker in een goede verhouding. De toko zelf ziet er ook gelikt uit en de service was erg vriendelijk. Het ietwat lange wachten is dan ook het enige minpuntje wat hierop aan te merken valt. Want Warung Mini staat niet voor niets in onze lijst met beste toko's in Amsterdam.

Adres: Ceintuurbaan 205, 1074 CV Amsterdam

Openingstijden: maandag/zaterdag: 12:00–21:00

zondag: 13:00-21:00

Telefoon: 020 334 2850
611 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page