top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Lemon Grass

Bijgewerkt op: 23 dec. 2021


Lemon Grass Amstelveen

Voor de tweede keer in onze historie gingen wij de stad uit voor onze maaltijd. Deze keer naar Lemon Grass in Amstelveen. Lemon Grass is van origine een Indonesisch restaurant in Amstelveen, maar tegenwoordig kan je hier ook maaltijden afhalen. Toko Madjoe heeft al laten zien dat Amstelveen een geweldige toko heeft, dus wij zijn erg benieuwd hoe Lemon Grass is.


Een rijk gevulde maaltijd

Omdat we de gasten van het restaurant niet tot last willen zijn, bellen we even van tevoren om onze bestelling door te geven. We gaan vandaag voor de nasi goreng rames speciaal (€13,75). Naast de basis bestaat deze uit rendang, ajam rudjak, sayur lodeh, sambal goreng boontjes, sambal goreng telor en een stokje kipsaté. Hiernaast wordt deze geserveerd met seroendeng, atjar en tempeh.


Goede maaltijd, maar mist wat pit

Zoveel het is om op te noemen, zoveel is het ook om op te eten. Dit is misschien wel een van de grootste porties die wij ooit gehad hebben. De maaltijd wordt geserveerd in een handige zwarte maaltijdbox (dit is echt een tip voor alle toko’s). De nasi goreng is goed gekruid en smaakt ons prima. De rendang had van ons wat zachter gemogen, maar is prima op smaak. De ajam rudjak smaakt ons goed, maar het wel iets pittiger gemogen. De groenten smaken ook prima en geven de maaltijd de gewenst bite. Het stokje kipsaté is ook een fijne toevoeging. Verder onze complimenten voor het opfleuren van de maaltijd met de atjar, tempeh en seroendeng.


Cijfer: 7

Lemon Grass bereidt oerdegelijke maaltijden. Qua smaak is er niks op aan te merken, maar het mag van ons iets meer pit hebben. Wel onze complimenten voor de uitgebreide toevoegingen en voor de grootte van de maaltijd (hier kan je echt de volgende dag nog van lunchen). Mocht je dus in Amstelveen komen/wonen, breng Lemon Grass dan een keer een bezoek.

Adres: Stationsstraat 3, 1182 JM Amstelveen

Openingstijden: maandag/zondag: 17:00-22:00

Telefoon: 020 640 4396


118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page