top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

My Corner

My Corner Eethuis

Een paar maanden geleden opende Surinaams restaurant My Corner de deuren op de Jan Pieter Heijestraat. Klinkt deze combinatie bekend? Dat kan kloppen, want My Corner is een paar deuren verwijderd van Surinaamse broodjeszaak MyBroodje. Dit is uiteraard geen toeval, want beide hebben dezelfde sympathieke eigenaar. Tijd om de proef op de som te nemen.  Opstart problemen 

Zoals bij meer Surinaamse restaurants is My Corner niet per se warm aangekleed en is het meer gericht op afhaal. Dit wordt trouwens ruimschoots goedgemaakt door de goedlachse eigenaar. Het bestellen loopt alleen niet helemaal vlekkeloos. De nasi is anderhalf uur na opening al op en bij thuiskomst blijkt onze red chicken te zijn veranderd in kippenbout. Voor onze bami met kippenbout betalen wij €14,50 (wat eigenlijk €13,50 moest zijn, want de red chicken was wel aangeslagen). Omdat de zaak nog niet zo lang open is, zien we dit door de vingers.


Kip mag knapperiger

Niet geheel verrassend is de portie met bami gigantisch. De bami is lekker zoet en met de meegegeven peper en zuur erbij zeker goed op smaak. De kip is ook smaakvol en valt redelijk gemakkelijk van het bot af, al had dit van ons nog wat makkelijker mogen gaan. Ook had de huid van ons iets knapperiger mogen zijn. Dit is namelijk toch wat een kippenbout meer smaak geeft dan een filet. 


Cijfer: 7

Het eten bij My Corner is van een prima kwaliteit en ook de eigenaar kan op veel sympathie rekenen. Wij kunnen ons voorstellen dat het runnen van twee zaken, eentje overdag en eentje in de avond, niet gemakkelijk is. Hopelijk went dit snel zodat de slordigheidsfoutjes niet meer gemaakt worden. Want wij zijn nog steeds benieuwd naar de nasi met red chicken. 

Adres: Jan Pieter Heijestraat 94A-Huis, 1053 GS Amsterdam

Openingstijden: 

dinsdag/zondag: 17:00-22:00

maandag: gesloten

Telefoon: 020 221 5626


46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page