top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Sizzling Spices

Bijgewerkt op: 10 mei

Sizzling Spices Amstelveen

Het blijkt nog knap lastig te zijn om in Amstelveen Surinaams eten te scoren. Gelukkig heb je er creatieve ondernemers die daarom keukens combineren. Zo doet Sizzling Spices dit met de Indiase en de Surinaamse keuken. Met als resultaat dat je zowel butter chicken als roti kan bestellen (is dit een fusion idee?). Nu zijn wij wat sceptisch over restaurants die meerdere keukens combineren, maar gelukkig hebben deze twee keukens aardig wat raakvlakken. Roti Amstelveen

Sizzling Spices zit verstopt tussen een woonwijk en een winkelgebied en is duidelijk ingericht om af te halen. Alhoewel het Indiase eten er goed uitziet, kiezen wij toch voor een roti hete kip (anders was deze recensie er ook niet geweest). Naast de roti en kip bestaat deze natuurlijk uit kousenband, aardappelen, een ei en een leuke toevoeging: pompoen. Hiervoor betalen wij €13. 


Vaker pompoen in de roti

Voor wie zich nog zorgen maakten; de roti is niet te onderscheiden van een roti maaltijd bereid door een restaurant met alleen de Surinaamse keuken. De kip is goed heet, zo goed zelfs dat wij spijt kregen van de sambal die we erover heen hebben gegooid. De pompoen is een leuke toevoeging. De zoete smaak geeft een leuk contrast, alleen jammer dat de portie pompoen niet zo groot was. Voor de rest was het een roti uit het boekje.  


Cijfer: 7,5

Dat de Indiase en de Surinaamse keuken aardig wat raakvlakken hebben, wordt bewezen door Sizzling Spices. De roti maaltijd is niet te onderscheiden van de gemiddelde roti maaltijd in Amsterdam en de pompoen is een leuke toevoeging. Dus goed nieuws voor de Amstelveners, naast Budhram’s Rotishop kan je ook bij Sizzling Spices prima Surinaams eten.

Adres: Haagbeuklaan 68, 1185 KM Amstelveen

Openingstijden: maandag/zondag: 13:00-21:30

Telefoon: 020 337 8213


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kam Yin

Comments


bottom of page