top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Restaurant WENBO

Restaurant WENBO

Een bezoek aan een concert of aan een wedstrijd van ons aller Ajax combineren wij vaak met een bezoek aan de Amsterdamse Poort. Waar we de vorige keer bij Kam Yin waren en Toko de Poort onze go-to toko is, bezoeken wij deze keer Surinaams-Chinees Restaurant WENBO. Een toko aan het Bijlmerplein gevestigd in het winkelcentrum.


Kies altijd extra

Naast WENBO zitten nog een paar andere restaurants, waardoor het iets weg heeft van een foodcourt. We worden snel en vriendelijk bediend en bestellen een nasi goreng extra, bestaande uit geroosterde kip en kipsaté (€13,50). Hiernaast bestellen wij ook nog een bakabana (€2). 


Heerlijke kip 

Zoals gewend van Surinaamse maaltijden, is de portie riant. De pindasaus is goed en ook de kipsaté zelf is lekker mals. Nog beter is de krokante kip. Deze is zo zacht dat die met een tikje van het bot afvalt. De extra smaakmaker in deze is de krokante gebakken huid. Helaas was het niet alleen maar goed nieuws, want de bakabana was erg matig. Amper smaak, dus laten we hier verder niet bij stil staan.  


Cijfer: 7,5

Toko de Poort heeft er een goede concurrent bijgekregen in de vorm van WENBO. Vooral de kipgerechten kunnen ons zeer bekoren. Mocht je haast hebben voor een concert of wedstrijd moet je bij Toko de Poort zijn. Mocht je net wat meer tijd hebben, raden wij zeker een bezoek aan WENBO aan. 

Adres: Amsterdamse Poort, Bijlmerplein 561A, 1102 DS Amsterdam

Openingstijden: 

maandag/zaterdag: 11:00-20:30

zondag: gesloten

Telefoon: 020 785 2556


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page