top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Seth Take-Out

Warung Seth Take-Out

Wij durven wel te stellen dat Seth Take-Out de toko is op de mooiste plek van Nederland, namelijk aan de Amsterdamse grachten. Twee jaar geleden opende Seth Take-Out aan de Singel en dat is natuurlijk een verademing ten opzichte van alle friet, kaas en Nutella winkels die er normaal gesproken worden geopend op deze plek. Nu maar hopen dat Seth Take-Out geen tourist trap is (spoiler: dat is het niet).


Grote broodjes

Op het eerste gezicht lijken de prijzen van Seth Take-Out wat aan de hoge kant, wat toch gekoppeld lijkt aan de locatie en waar wij ook begrip voor hebben. Voor een broodje hete kip betalen wij namelijk €5,50. Maar deze is groter dan de meeste broodjes, waardoor je met een broodje en een kleine snack erbij al een prima maaltijd hebt. Wij bestellen er een bakabana bij voor €2.


Prima prijs kwaliteit

Zoals gezegd is het broodje dus al groter dan normale pistoletjes, deze is qua grootte een beetje te vergelijken met de broodjes van Amazing Oriental. Uiteraard wordt de kip vergezeld met peper en zuur. De kip had van ons wat heter gemogen, nu was deze vooral aan de zoete kant. Ook is er gekozen voor kipfilet in plaats van kippendij, waardoor het ietwat droog is (maar dit is slechts onze smaak). Voor de rest echt een prima broodje. Ook over de bakabana zijn wij te spreken. Deze heeft een fijne bite en is ook van een prima formaat. Wel had deze van ons iets zoeter gemogen.


Cijfer: 7

Het is erg positief dat er op de grachten ook nog plek is voor een zaak als Seth Take-Out. Prima Surinaamse gerechten en erg vriendelijk personeel. Van ons mogen de smaken iets meer uitgesproken zijn, maar wij komen zeker nog een keer terug. Mocht je dus een dagje in het centrum zijn, ga dan vooral lunchen bij Seth Take-Out.

Adres: Singel 371, 1012 WL Amsterdam

Openingstijden:

dinsdag/vrijdag: 11:30-19:00

zaterdag: 14:00-19:00

zondag/maandag: gesloten

Telefoon: 06 10145112


94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page