top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Roti2Go

Roti 2 Go Amsterdam

Ooit dachten we dat wij alle toko’s in de stad wel binnen een jaar gezien zouden hebben. Inmiddels weten we dat dit een never ending story gaat zijn. Niet alleen zijn er ontzettend veel toko’s, regelmatig gaat er ook een nieuwe open. Zo zit sinds kort Roti2Go op de De Clercqstraat. Zoals de naam al doet vermoeden, richt Roti2Go zich vooral op het afhalen. Wij doen de naam niet helemaal eer aan, want wij besluiten een bara 2 go te nemen.


Nog even wennen

Dat Roti2Go zich vooral op afhalen en bezorgen richt, is ook terug te zien in ons bezoek. Naast ons staan alleen bezorgers wachtend op de bestelling terwijl de bestellingen binnen stromen. Ook merk je dat Roti2Go net open is, aangezien niet alle processen even soepel lopen. Zo kunnen wij nog niet betalen omdat er gebeld wordt met de telefoon die dit regelt. Geen probleem natuurlijk, dit heeft wel zijn charmes. Wij gaan vandaag voor de bara hete kip (€6,50).


Werk aan de winkel

De perfecte bara maken is knap lastig. Deze moet knapperig zijn, maar niet te hard. Een kunst die Warung Mini uitstekend beheerst. Helaas is die van Roti2Go nogal slap. Dat is zonde, want qua smaak is er niks op deze bara aan te merken. Ook de kip is prima. Deze is lekker heet en heeft een tomatenchutney smaak. Wel missen we hier iets verfrissends. Wat zuur er op was al een uitkomst geweest.


Cijfer: 6

Elke nieuwe zaak heeft zo zijn opstartproblemen en dat begrijpen wij volledig. Zo lopen nog niet alle processen bij Roti2Go even soepel en kunnen ook de gerechten nog wat verfijnd worden. Helemaal als je bedenkt dat er met Aarti 2 een sterk alternatief in de buurt zit. Maar als de wil om te verbeteren er is, moet het goed komen met Roti2Go.

Adres: De Clercqstraat 40, 1052 NG Amsterdam

Openingstijden:

maandag/zondag: 15:00-02:00

Telefoon: 020 358 3793


149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Food Corner

Waterkant

Soenes

Comments


bottom of page