top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Warung Tresno

Warung Tresno

Op vele verzoeken hebben wij nogmaals een toko in Utrecht bezocht. Ditmaal zijn wij bij Warung Tresno. Na onze goede ervaring bij Restaurant Pomo waren wij razend benieuwd of deze hoge standaarden ook in de rest van Utrecht gehanteerd worden. Een tipje van de sluier: Warung Tresno stelt niet teleur.


Toko Utrecht

We worden vriendelijk ontvangen bij Warung Tresno. Maar helaas is het niet mogelijk om de maaltijd ook ter plekke te nuttigen (wat toch handig is als je niet in de buurt woont). Er zit dan ook niks anders op dan de maaltijd mee te nemen. Wij gaan voor een pom met rijst en groenten (€12,50) en een bakabana (€1,25).


De Utrechtse bakabana

De bakabana verrast ons. Deze is wat aan de slappe kant, maar daar merken we niks van. Je proeft nog steeds het krokante laagje en aangezien deze goed gevuld is, is deze ook erg smaakvol. De portie pom is gigantisch (pluspunten). De pom is ook goed op smaak. Het enige wat wij hier op aan te merken hebben, is dat de stukken vlees van ons iets groter hadden gemogen. De groenten zijn wat aan de saaie kant, maar dit wordt gelukkig goed gemaakt door de jus en de huisgemaakte peper. Waarbij de madame jeanette voor de pit zorgt en de rode sambal voor een wat zoetige smaak.


Cijfer: 7,5

Utrechtse toko’s stellen ons niet teleur. Na Restaurant Pomo, zorgt ook Warung Tresno voor een uitstekende maaltijd. Het enige minpunt is dat je er niet ter plekke kan eten, maar we kregen er een bakabana die we nooit eerder gehad hebben en ook de pom was van goede kwaliteit. Mocht je dus in de buurt zijn, ga dan zeker even langs bij Warung Tresno.

Adres: Oudenoord 422, 3513 EX Utrecht

Openingstijden:

maandag/zaterdag: 12:00-19:30

zondag: gesloten

Telefoon: 030 743 2609


551 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page