top of page
  • Foto van schrijverDe Toko Connoisseur

Multifood Express


Multifood Express Amsterdam

Het is weer eens tijd voor een toko in Oud-Zuid. Ook ditmaal weer in de Stadionbuurt waar we eerder al positief verrast werden door Toko Aruda en Warung Tegal. Na enig speurwerk stuiten we op Multifood Express. Van origine is dit een supermarkt, maar er worden ook Surinaamse gerechten bereid. Wij zijn benieuwd of ze net zo positief verrassen als de voorgangers.


Deed elke supermarkt dit maar

Van buiten zie je niet zo snel dat Multifood Express ook gerechten serveert. Maar eenmaal binnen ontkom je er niet aan. De drukke zaak lijkt bijna om de vitrine met eten heen gebouwd. Wij besluiten vandaag voor de roti moksi te gaan die bestaat uit kip en rund. Voor de roti maaltijd betalen wij €12.


Kwantiteit wint het van kwaliteit

De portie is zoals we kunnen verwachten van Surinaams eten, gigantisch. De roti zelf is iets minder kruidig dan we gewend zijn en ook de aardappelen zijn iets minder kruimig. De kouseband voldoet daarentegen wel aan de verwachtingen. Ook wordt er een flinke hoeveel jus meegeleverd, maar deze mist toch wat smaak. Dit kunnen we eigenlijk ook zeggen over de kip en het rund. Deze missen toch wat pit. Opvallend is ook dat er geen sambal mee wordt gegeven, wat de maaltijd al ten goede was gekomen


Cijfer: 6

Multifood Express heeft helaas onze verwachtingen niet overtroffen. De portie is echt riant, maar wij missen toch wel een beetje pit in de maaltijd. Maar mocht je in de buurt zijn en vergaan van de honger of trek krijgen tijdens het boodschappen doen, dan is Multifood Express zeker de oplossing.

Adres: Hectorstraat 1, 1076 PM Amsterdam

Openingstijden:

maandag/zaterdag: 09:00-20:00

zondag: 12:00-20:00

Telefoon: 020 785 4819


140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page